El PSPV de Benifaió obri les portes a la ciutadania

El PSPV de Benifaió obri les portes a tot el poble de Benifaió. Els Socialistes volem que tots els ciutadans i ciutadanes del poble participen d’una manera molt activa en el campanya electoral de les properes eleccions del mes de maig.
Per aconseguir-ho, s’ha posat en marxa un web www.quinbenifaiovols.es on cada un dels veïns i veïnes poden fer les seves aportacions i dissenyar el poble que volen per al futur i que després nosaltres inclourem al projecte de poble amb el que volem i anem a presentar-nos a les eleccions municipals de 2015, i així liderar un canvi proper i tan necessari per al nostre poble.
A més, per a totes aquelles persones que no dominen les xarxes socials o no puguen optar-hi, hem pensat en habilitar la nostra seu com a Oficina de la Candidata, des d’avui mateix fins al dia dels comicis – tots els dimarts, dimecres i dijous de 18: 30 a 21:00 hores-, en la qual s’atendrà per part de Marta Ortiz i el seu equip d’una forma directa i propera a tots aquells veïns amb propostes, inquietuds, problemàtiques i / o qualsevol altra qüestió siga de la índole que siga. Nosaltres volem ser útils i servir al poble.
Volem fer de Benifaió un exemple de democràcia participativa i activa. Nosaltres ho tenim clar: els ciutadans no sols tenim dret a votar cada quatre anys, també tenim dret a opinar i decidir sobre tot allò que ens afecta.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*