Esquerra Unida sol.licita més transparència a la Mancomunitat de Camp de Túria

La Mancomunitat del Camp de Túria és una associació voluntària dels municipis de Llíria, Bétera, Riba-Roja del Túria, La Pobla de Vallbona, L ́Eliana, Benaguasil, Vilamarxant, Nàquera, Serra, Casinos, Benissanó, Marines, Olocau, Loriguilla i Gàtova; es crea amb un objectiu: defensa i promoció dels interessos comuns a tots els municipis que la integren i l’organització i la prestació mancomunada de totes aquelles activitats que, la Mancomunitat, té atribuïdes i que ajuden a satisfer les necessitats dels municipis integrants.
Aquesta petició inclou des de els pressupostos anuals, a les plantilles de treballadors i treballadores, serveis ofertats, així com la composició del ple de la Mancomunitat.
Des de Esquerra Unida, se sol·licita que la informació se facilite a cada ajuntament i així, arribe a totes les representants i tots els representants polítics municipals que asseguraran la difusió entre la ciutadania de tota la comarca Camp de Túria.
Des de Esquerra Unida, «entenem la Mancomunitat com un organisme supramunicipal que ha de gestionar, rendibilitzar i ordenar tots els serveis i recursos que els municipis integrants necessiten. Ha de vetlar per la comarca i lluitar per la seua vertebració. Volem i necessitem sentir-nos ciutadanes i ciutadans d’un mateix territori, territori que estimem i que ens facilita i apropa uns serveis públics adequats al moment que vivim.» 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*