El PSPV de Benissanó aposta per Amparo Navarro com a candidata

Candidatura del PSPV Benissanó. tc.c

Candidatura del PSPV Benissanó. tc.c
El PSPV de Benissanó ha escollit Amparo Navarro Bargues com a candidata a l’alcaldia en les properes eleccions municipals del mes de maig. Navarro és llicenciada en filologia hispànica, ocupa, actualment, el càrrec de secretària d’organització de l’agrupació socialista de Benissanó alhora que compatibilitza aquesta feina amb l’acta de regidora al plenari d’aquest ajuntament del Camp de Túria.

La llista aprovada pels militants del PSPV de Benissanó, de forma unànime, està formada per 7 homes i 7 dones, és a dir, una paritat entre ambdós sexes al 50 por ciento. De l’anterior candidatura repeteixen 8 persones mentre que d’altres 6 s’hi presenten per primera vegada. Entre ells cal destacar Rafael Navarro en el segon lloc, Francisca Cervera en el tercer, Juan Clemente en el quatre, Luis Oliver en el cinc, Marisol Ferrando en el sis i Verònica Navarro en el set, entre d’altres.

Amparo Navarro ha manifestat que l’objectiu del PSPV de Benissanó «és construir un poble obert, lliure de sectarismes i personalismes on totes les veus siguen escoltades i on els projectes siguen el més col·lectius possibles». També ha afegit que «volem un Benissanó per a ser viscut i que il·lusione, amb les finestres obertes i que toque de peus en terra, que conjugue tradició i modernitat on els veïns siguen els protagonistes del seu futur».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*