El PSPV-PSOE de Benifaió proposa per segon any consecutiu un Pla d’Ocupació Local

Per segon any consecutiu, el PSPV de Benifaió proposa la creació d’un pla d’ocupació local per poder donar feina a veïns i veïnes de Benifaió. «El que pretenem es que es cree un partida inicial de almenys 28.000 € al capítol 1 del Pressupost prorrogat per aquesta finalitat», afirmen.

El grup municipal socialista al pressupost de l’any 2013, ja va presentar una esmena mitjançant la qual s’augmentava la partida destinada a accions de desenvolupament local i ocupació a la quantitat de 25.000 € , des de els 3.000 € inicials del PP.

«Donat el poc interès de la Sra. Arcís en el desenvolupament del pla d’ocupació, no s’ha pogut dur a terme d’aquesta manera , tot i aixó, i gràcies a aquest augment, el col·legi Santa Bàrbara ha sigut pintat i reparat en algunes zones. Tot i que aquests plans d’ocupació s’estan realitzant per tota la comarca, a Benifaió s´ha impedit dur a terme. Atès que a ens trobem en el mes de gener i mentre no es propose i s’aprove un nou pressupost, volem que des del principi d’any es treballe la posada en marxa del pla, i més quan ja s’ha acordat en diferents comissions que en aquest any que entra s’ha de pintar i adequar el col·legi Trullàs», comenten.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*