El temporal crea el caos en molts centres educatius

El temporal de pluges que afecta el País Valencià ha provocat problemes en molts centres educatius, especialment aquells en barracots o amb instal·lacions antigues, però no només.
Les situacions més freqüents han estat goteres o vies d’aigua que han inundat aules, despatxos, gimnasos, menjadors, etc. Així ha passat a centres en barracots com el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs o el CEIP Núm. 5 d’Aldaia, en què han desallotjat a l’alumnat en ambdós casos, el CEIP Villar Palasí de Sagunt, el CEIP Rosa Serrano de Paiporta, CEIP Pintor Camarón de Sogorb, l’IES Alfons XIII de la Vall d’Alba, el CEIP San Blas d’Albal, IES Vilamarxant o el Gaetà Huguet de Castelló.
També han desallotjat l’alumnat en centres com CEIP Las Playas d’Oriola, CEIP Bracal de Muro, la coorperativa Les Carolines de Picassent o el CEIP Pedro Alcázar de Nules, aquest últim per la caiguda d’arbres fora del centre.
Aquests són només alguns dels casos de centres afectats pel temporal. El caos en els centres s’ha evidenciat, ja que les filtracions han inundat espais que en alguns casos han requerit el desallotjament de l’alumnat del centre i el altres la seua reubicació així com la impossibilitat d’usar els espais afectats.
STEPV insta a la Conselleria d’Educació a recopilar tota la informació dels centres afectats i a iniciar un pla urgent per evitar que aquestes situacions es tornen a produir.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*