Els socialistes de Benifaió criquen l’alcaldesa per impedir la bonificació d’impostos

Comunicat del PSPV:
El passat mes d’Octubre el PSPV-PSOE amb la finalitat de alleujar un poc, almenys, la greu situació d’algunes famílies nombroses de Benifaió, vam decidir proposar bonificar el IBI, particularment, el 90 % de bonificació de la quota tributària a immobles fins a 70.000 euros de valor cadastral i en un 45% a les vivendes de 70.000 euros fins a 160.000 euros.
Aquesta proposta va ser aprovada en el ple d’octubre i en el BOP n º 305 de 24 de desembre de 2013 s’ha publicat la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’Impost de béns immobles. En aquesta publicació, posa literlamente que: «A aquests efectes tots els anys s’ha d’acreditar per l’interessat el compliment dels requisits establerts per a gaudir de la bonificació abans del 30 de març de l’any en què haja de tenir efecte». Com molts dels pobles de la nostra comarca .
La finalitat és deixar un termini prudencial a les famílies que es puguen veure beneficiades per a que puguen recopilar la informació i documentació necessària i poder bonificar l’impost, però la Sra. Arcís no ho veu així i ha publicat un ban mitjançant el qual posa data límit per a que les famílies nombroses puguen sol·licitar aquesta bonificació per a l’any 2014 el 31 de desembre de 2013. Es pensa que, amb quatre cartells i quatre publicacions, és suficient, i el que demostra es el poc interès de materialitzar la proposta socialista i un gran interès de recaptar en els impostos.
Li exigim a la Sra Arcís que complisca l’ordenança ampliant el termini de presentació de les sol·licituds fins al 30 març 2014 que és el que indica la mateixa, que tinga una mica de sensibilitat per les famílies a les que aquesta mesura els puga suposar un respir i que per la falta d’informació no hajen pogut sol·licitar aquesta ajuda, en definitiva que es preocupe per facilitar el dia a dia als seus veïns i veïnes i no d’altres qüestions.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*