La Diputació i la Generalitat atenen conjuntament les propostes de bombers i brigadistes

Membres de Mediambient, de bombers i brigadistes al parc de Yátova. tc.c

Membres de Mediambient, de bombers i brigadistes al parc de Yátova. tc.c
El diputat de Medi Ambient i president del Consorci de Bombers, Josep Bort, ha visitat, junt amb el director general d’Emergències de la Generalitat, Josep Maria Àngel Batalla, diferents parcs de bombers de la província per a atendre les peticions dels bombers i els brigadistes.

Durant tot el matí, tant Josep Bort com Josep Maria Àngel Batalla han assistit a les instaŀlacions de Yátova, Siete Aguas, Anna, Enguera i l’Alcúdia de Crespins. Allí, tots dos han tingut l’oportunitat de parlar amb els treballadors, escoltar els seus suggeriments i conèixer cadascuna de les infraestructures.

El president del Consorci, Josep Bort, ha declarat que aquestes visites «ens ensenyen molt, ens ensenyen a conèixer tots els instruments que tenim per a combatre i prevenir els incendis en la província de València i així protegir el patrimoni natural que tenim».

Josep Bort, a més, ha assenyalat que aquesta visita «ajuda a conèixer i planificar la coordinació necessària perquè la lluita siga profitosa i treballar en cadascuna de les propostes».

Per la seua banda, Batalla ha manifestat la seua voluntat per a atendre les peticions i ser capaços de solucionar-les conjuntament, i valora que «les visites són molt satisfactòries, perquè escoltem els vertaders protagonistes, que són els treballadors de les dues institucions».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*