Les brigades d’Imelsa conclouen els treballs d’emergència a Ademuz

Les brigades forestals d’Imelsa han conclòs els treballs d’emergència que començaren dissabte passat a Ademuz després del desbordament del riu Bohilgues i les rambles del municipi per les pluges torrencials del passat dissabte.

Imelsa, representada pel gerent Josep RamonTiller i la vicegerent Agustina Brines, ha visitat aquest matí les zones afectades, com la Rambla de la Virgen, el barri del Molino, el centre de salut, l’àrea recreativa Los Arenales i la zona esportiva del Remolino.

A la capital del Racó d’Ademús els ha rebut l’alcalde, Ángel Andrés, que ha mostrat «l’enorme agraïment a la Diputació per la seua ràpida resposta després del desbordament del riu Bohilgues i les rambles del municipi».

En aquest sentit, l’alcalde ha assenyalat que «les brigades d’Imelsa són d’una importància primordial per a Ademús, perquè a més de l’enorme servei que fan de manteniment de la muntanya, és l’empresa que més ocupacions proporciona als nostres habitants».

El gerent d’Imelsa, Josep Ramon Tiller, ha assenyalat que «en la trobada que havem mantingut amb l’alcalde, havem analitzat la situació del poble després de les pluges torrencials i hem tractat les possibles accions de futur que han d’executar per les brigades a aquest municipi».

Tiller ha explicat que «les brigades d’Imelsa actuaren molt ràpidament i es desplaçaren immediatament a les zones afectades. Des del primer moment que es conegué la intensitat de les pluges, es començà a actuar. Una vegada concloses les actuacions prioritàries, com habilitar l’accés al centre de salut i desbloquejar camins rurals, les brigades d’Imelsa continuaran amb la labor de millora de les comunicacions, però ja amb el seu horari de treball normal que els permet estar operatives en el cas que es produesquen altres emergències».

La vicegerent, Agustina Brines, ha volgut «reivindicar l’enorme tasca feta per les brigades, no solament a Ademuz per les pluges d’aquest cap de setmana, sinó a tota la província de València i durant tot l’any; perquè gràcies a aqueix treball de manteniment és més fàcil actuar quan es produeixen situacions d’emergència, ja siga per incendis o per inundacions».

Millora de les carreteres del Racó d’Ademús

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha destacat que «la Diputació ha estat des del primer moment al servei de l’Ajuntament d’Ademuz i ha posat a la seua disposició tant les brigades forestals d’Imelsa com les brigades de conservació adscrites a l’Àrea de Carreteres».

Seguí ha anunciat que «estem ja treballant en diferents projectes de renovació i modernització de tres carreteres del Racó d’Ademús a través d’un pla de millora específic».

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*