L’Ajuntament de Benifaió rebaixa la taxa formativa

Al plenari ordinari de juliol celebrat a Benifaió el passat dimarts es va passar a votació dels grups polítics la modificació de l’ordenanza fiscal reguladora de la taxa de prestació dels serveis públics municipals culturals i educatius.
La modificació va ser aprovada amb els vots a favor del PSOE,PP, Compromis i Gent per Benifaió. La formació Esquerra Unida es va abstindre afirmant el seu portaveu Samuel Ubeda que en este servei prima més el benefici i la gestió externalitzada que la qualitat.
El portaveu de Compromis Eduard Gómez encara que compartia les declaracions del representant de EU si va destacar que «rebaixar la taxa és important per al veí».
El portaveu socialista Xavier Martinez va defendre la proposta del seu equip de govern com una «proposta amb dos línies una econòmica i altra de qualitat en la formació accedint el ciutadà a la formació de cicles formatius amb preus més raonables».
Per la seua part l’alcaldessa Marta Ortiz va destacar que esta baixada en els preus de la taxa «elimina una barrera per que la gent puga optar a la formació i dona una major alternativa a formar-se per aconseguir un lloc de treball mantenint la qualitat de la formació a preus més baixos».
Ortiz assenyala que abans la taxa era més econòmica per a veïns desocupats sense cap prestació i amb esta modificació s’inclou també a desocupats que reben el subsidi.
Aixi per exemple accedir a la formació d’accés a cicles formatius tindrà ara una taxa mensual de 10 euros front als 30 euros d’abans i en el cas de desocupats passarà de 15 euros a 2’5 euros.
En el cas de FPA cicle II la taxa passa de 25 euros a 10 euros i en el cas de desocupats de 12’5 euros a 2’5 euros.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*