L’Ajuntament de Turís reconstrueix els ponts de la “Casa el Riu” i La Sabotxa

Eugenio Fortaña en una visita a les obres.
Eugenio Fortaña en una visita a les obres.

L’Ajuntament de Turís acaba de realitzar una actuació important en el pas del riu Magre per la partida de la Roda. “Les obres han consistit en la substitució de l’anterior pont per un altre amb el vial més ample que facilita el pas dels vehicles i ho fa més segur”, explica l’Alcalde, Eugenio Fortaña.

La construcció ha estat a càrrec de la brigada municipal d’obres i ha inclòs també la instal·lació de conductes més amples per al pas de l’aigua que permeten una major fluïdesa en cas de grans avingudes. El pont de la Sabotxa també ha sigut reconstruït, davant el mal estat que presentava.

En una visita a les obres, Fortaña ha assegurat que són “dues actuacions necessàries per a les quals hem comtat en tot moment amb els requeriments i la supervisió de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Ambdues estructures presentaven deficiències estructurals que s’han solucionat per millorar el trànsit per estos ponts”.

L’alcalde també ha informat que des de l’Ajuntament estan previstes altres actuacions per anar millorant progresivament els diversos passos que creuen el riu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*