L’Eliana supera la xifra de l’any passat i recapta 7.167€ en la III Marxa Solidària contra el càncer

Més de 1600 participants s'uneixen en aquesta edició del Circuit RunCancer València
Més de 1600 participants s'uneixen en aquesta edició del Circuit RunCancer València.
Més de 1600 participants s'uneixen en aquesta edició del Circuit RunCancer València
Més de 1600 participants s’uneixen en aquesta edició del Circuit RunCancer València.

Més de 1600 participants s’uneixen en aquesta edició del Circuit RunCancer València

Una jornada lúdica, esportiva i solidària. Enguany, l’Eliana s’ha superat en col·laboració i participació en la Marxa Solidària contra el càncer en la seua tercera edició en el municipi. Després d’haver ajornat l’esdeveniment una setmana per motius meteorològics, el dia d’ahir va ser tot un esdeveniment gràcies a la implicació de tots els participants, col·laboradors i patrocinadors.

Prèviament a l’inici de l’activitat, els assistents van poder realitzar una sessió d’escalfament inicial amb les professores de l’escola de dansa de l’Eliana que sobre l’escenari ensenyaven els diferents exercicis, i que en finalitzar el recorregut de 5km pels carrers del municipi, i al costat d’algunes de les seues alumnes, van amenitzar la plaça del País Valencià amb música i ball.

Després del recompte, van pujar a l’escenari la regidora d’esports, Eva Santafé, la presidenta de la Junta Local AECC, Gema Ferri, al costat de més membres, la coordinadora i el President de la ACD l’Eliana, Ana Subirats i Vicente Zamora, i Guillermo Peñalver de 42k running; i van fer lliurament al sotsdirector de la Junta Provincial AECC València, Javier Llombart, d’un xec per valor de 7.167€ que incloïa 5.067€, aconseguits de la venda de 1689 dorsals i que es destinaran als projectes de recerca oncològica del circuit RunCancer. “Estem molt contents per la resposta de l’Eliana, el circuit tracta de posar en valor, l’esport, la família, la salut…tot açò és RunCancer” manifestava Javier Llombart.

La regidora d’esports, Eva Santafé indicava que: “Volem posar l’accent que aquest tipus d’accions són en les quals hem d’incidir des de l’administració local per a actuar sobre la prevenció de la malaltia, accions com la d’avui, fomenten l’hàbit de vida saludable a través de l’esport i activitat física”.

L’esdeveniment va finalitzar amb un sorteig de 15 lots de premis per als assistents.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*