Les Rutes Turístiques Mediambientals tornen al setembre

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ha posat en marxa la tercera edició del programa Rutes Turístiques Mediambientals amb l’objectiu de dinamitzar el sector turístic dels municipis més afectats pels incendis de l’estiu del 2012.

Després de la interrupció del programa els mesos d’estiu, les rutes tornen al mes de setembre.

Segons la diputada de Turisme «aquest programa, que va atraure l’any passat a més de 7.000 persones, permet conscienciar els visitants sobre la riquesa natural de l’interior de la província de València i la necessitat de cuidar-la, protegir-la i preservar-la» i, a més, donar a conèixer els municipis de l’interior de la província a preus molt econòmics».

Aquesta iniciativa té com a objectiu donar a conéixer els principals recursos turístics mitjançant rutes turístiques amb autobús dels municipis d’Alcublas, Andilla, Bugarra, Catadau, Cortes de Pallás, Chulilla, Dos Aguas, Gestalgar, Llombai, Macastre, Montroi, Sot de Chera, Turís i Yátova.

A causa dels despreniments en la carretera CV-428 d’accés a Cortes de Pallás no es podrà realitzar l’itinerari a aquest municipi durant aquesta edició del programa.

Les rutes, que es faran entre els mesos de setembre i novembre, inclouen visites guiades als seus monuments, paratges naturals, rutes, esmorzar, visita de conscienciació mediambiental a alguna zona afectada pels incendis, tallers i temps lliure per a passejar o fer compres.

Cada excursió d’un dia té un preu ajustat per a col·lectius i associacions, que varia entre els 8 euros i els 13 euros segons el municipi, i un altre més econòmic per als escolars, entre els 7 euros i els 11 euros, també segons la localitat.

Les rutes turístiques mediambientals estan dirigides a escolars i associacions de la província de València que han de sol·licitar la ruta a l’Ajuntament del municipi inclòs en el programa que vullguen visitar.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*