Per primera vegada els ciutadans de La Pobla de Vallbona podrán proposar els candidats als premis comtessa Maria De Luna

Des d’este 3 de novembre fins el pròxim dia 22 s’obri el termini per a presentar candidatures per als Premis Comtessa Maria de Luna. Qualsevol veí o veïna de la Pobla, associació o grup local pot presentar el candidat que considere oportú per ser mereixedor d’este reconeixement social que atorga l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona.

Per primera vegada en la història d’estos guardons, els veïns tindran un paper decisori en els guardonats. Uns premis que s’obrin a la ciutadania per tal que siguen ells mateixos els que proposen qui mereix el premi. Per tal de participar-hi, cal omplir un formulari que està penjat en la web municipal o fer-ho directament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. En el qüestionari caldrà identificar-se, posar el nom del candidat i exposar els motius pels quals s’ha proposat.

Anit es reunien les regidores de Cultura i Educació amb les associacions de la Pobla per explicar-los les novetats i el paper que han d’acomplir tots ells en estos premis. Per primera vegada, serà el teixit associatiu del municipi el que tindrà un major pes a l’hora de decidir qui rep el guardó.

Després de la reunió es va fer un sorteig entre els representants d’estes entitats i es va triar sis membres que formaran part del jurat.
L’associació d’ames de casa Tyrius, l’associació de Veïns Valentia, l’associació de Veïns Vista Calderona, la Corporació Musical, els Scouts Alba i el Centre d’Estudis Locals van ser els seleccionats. Tots ells, juntament amb cinc persones de les regidories de Cultura, Patrimoni i Educació determinaran els guanyadors de cada categoria per a l’edició 2015.

El lliurament de premis es farà el proper 11 de desembre en una gala que se celebrarà a la Casa de la Cultura. Per a enguany els premis s’han distribuit en cinc categories: mèrit social, mèrit cultural, pedagogia i coneixement, lletres valencianes i divulgació, i ambaixador.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*