Reunió dels regidors de Cultura del Camp de Túria a La Pobla

Reunió dels regidors de Cultura del Camp de Túria. tc.c

Reunió dels regidors de Cultura del Camp de Túria. tc.c
Els regidors dels diferents municipis de Camp Túria s’han reunit este matí a l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona per tal de posar en comú propostes i activitats culturals i de promoció i ús del valencià.
Els regidors de Cultura i Música de la Pobla de Vallbona, Beatriu Palmero i Fran Esteban, han proposat la creació d’un cicle de música dedicat a Ovidi Montllor que es duria a terme en diferents pobles de la comarca. Una proposta que ha sigut molt ben rebuda pels representants de la resta de municipis de Camp de Túria.
Un altre dels punts clau d’esta reunió és l’extensió de les Agències d’Ús i Promoció del Valencià. Actualment només la Pobla de Vallbona i Llíria disposen d’estes oficines però altres municipis de la comarca estan ja treballant per a posar-les en marxa.
Donat que l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) de la Pobla de Vallbona té més de 10 anys d’experiència, serà des d’ací des d’on es donarà suport i assessorament a la resta de municipis per a la apertura d’estes oficines de promoció lingüística.
Estan previstes noves reunions comarcals per a reforçar els lligams

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*