S’inicia l’escola d’ocupació en tecnologia web a Vilamarxant

Este projecte està destinat a persones desocupades amb dificultats d'inserció laboral o col·lectius vulnerables per orientar-les cap a noves oportunitats de treball.
Este projecte està destinat a persones desocupades amb dificultats d'inserció laboral o col·lectius vulnerables per orientar-les cap a noves oportunitats de treball.
Este projecte està destinat a persones desocupades amb dificultats d'inserció laboral o col·lectius vulnerables per orientar-les cap a noves oportunitats de treball.
Este projecte està destinat a persones desocupades amb dificultats d’inserció laboral o col·lectius vulnerables per orientar-les cap a noves oportunitats de treball.

10 alumnes-treballadors es formaran durant un any i elaboraran projectes d’utilitat municipal

Ahir matí va començar l’escola d’ocupació “Et formem a Vilamarxant en Tecnologia Web”, un projecte del SERVEF al qual han accedit 10 alumnes-treballadors/es.

Durant 12 mesos les persones seleccionades rebran formació teòrica i pràctica sobre la posada en marxa de projectes web en sessions de 8 hores diàries i amb l’assessorament del director, Juan Carlos Tobías; del professor, Sergio Dolz; i de l’auxiliar administrativa, Ángeles Segovia. Tots tres també han hagut de passar un procés de selecció per accedir a estes places.

Este projecte està destinat a persones desocupades amb dificultats d’inserció laboral o col·lectius vulnerables per orientar-les cap a noves oportunitats de treball. Com explicava el regidor de Desenvolupament Local, Eliseo Sanz, “des de l’Ajuntament vam sol·licitar este taller perquè volíem oferir alternatives de formació i ocupació als veïns i veïnes de Vilamarxant en un sector que pensem que serà profitós, tant per als alumnes-treballadors com per al municipi en general, ja que esperem que esta formació després siga també positiva per al teixit econòmic local”.

De fet, els projectes web que es desenvoluparan durant els 12 mesos de durada del taller estaran enllaçats en la pàgina web municipal i seran d’utilitat per a la població de Vilamarxant. “Ens ha costat molt aconseguir este projecte perquè hi ha molts municipis que demanen este tipus d’escoles taller en concurrència competitiva i, a més, hem hagut d’homologar l’aula al Centre de Formació per tindre opcions de posar-lo en marxa”, relatava Eliseo Sanz.

Les 10 persones seleccionades han sigut donades d’alta a la Seguretat Social i rebran una retribució mensual corresponent al Salari Mínim Interprofessional en 14 pagaments.

Una vegada completat este període, rebran un certificat de professionalitat oficial del SEPE. Per això l’alcalde de Vilamarxant, Jesús Montesinos, els ha animat a “aprofitar esta oportunitat i formar-vos en una branca diferent a la qual molts de vosaltres teniu. Des del consistori intentem optar a este tipus de projectes formatius per oferir a la població oportunitats laborals i formatives de futur. Així que posem a la vostra disposició tots els recursos i ajuda possible amb un professorat idoni i capacitat per traure el millor de cadascun de vosaltres”.

L’aportació del SERVEF per a este projecte «Et Formem» és de 199.830 euros, mentre que l’Ajuntament de Vilamarxant aportarà 15.170 euros.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*