Vilamarxant balla a ritme de Dansà

Vilamarxant balla a ritme de Dansà.
Vilamarxant balla a ritme de Dansà.
Vilamarxant balla a ritme de Dansà.
Vilamarxant balla a ritme de Dansà.

Dissabte el Grup de Danses i Pastorets i veïns i veïnes de Vilamarxant van omplir el municipi de música i dansa en l’última activitat de les II Jornades de Música Tradicional

Dissabte passat va tindre lloc la tradicional Dansà de Vilamarxant. Desenes de veïns i veïnes van eixir al carrer per ballar al ritme de tabal i dolçaina i omplir el municipi de música i ball.

El Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant és l’organitzador d’esta activitat. A més, durant esta setmana han tingut lloc els tallers de dansà on qualsevol persona ha pogut apropar-se per aprendre esta dansa i eixir, ahir, a interpretar-la.

Enguany l’inici del recorregut va ser a la Replaça, des d’on les ballaores i ballaors van eixir amb la música de la Colla A Contratemps. Van recórrer els carrers Sant Miquel, Gómez Arnés, Colón, avinguda 2 de Maig i Cavallers, fins arribar a la plaça de la Constitució. Allí el Grup de Danses va interpretar altres peces típiques del nostre municipi i de les nostres comarques, amb la música de la Rondalla del Grup de Danses, fent gaudir a tota la població dels nostres balls i de la nostra música.

Amb este acte finalitzen les II Jornades de Música Tradicional de Vilamarxant, que han estat en marxa durant tot el mes de juny, amb activitats tots els caps de setmana. La Festa de la Dolçaina, els tallers de música, el Sarau, la presentació de la Colla A Contratemps i esta Dansà han sigut els esdeveniments més destacats d’este certamen amb el qual Vilamarxant vol recordar les nostres arrels musicals i culturals.

Estes jornades han estat organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant, l’Associació Cultural 9 d’Octubre, el Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant, i la Colla A Contratemps, amb la col·laboració de la Junta Local contra el Càncer.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*