El Manises lidera un partit en què el CD Turís va tenir molt a dir i poc a oferir (4-0)

La primera va ser una part en la qual els locals van començar super ficats en el partit i sense voler donar-li cap opció a rival; i ho van fer de meravelles doncs en només 3 minuts ja van aconseguir superar el meta i fer el 1-0.

El cop va ser dur, però els turisanos van aconseguir reaccionar i va haver minuts en què van poder creuen en no anar per darrere en el marcador al descans. Però quan potser més van creure, van veure que no tot és metafísica, i mancant 15 minuts Virgili posava el 2-0 per poc després donar pas al descans.

A la segona meitat van intentar els turisanos reaccionar, van anar de menys a més, però costava, al contrari que els locals que amb poc generaven molt perill. D’acord arribaven els últims minuts, els locals van tornar a fer-se forts i a arribar amb perill: al 63 ‘posaven ja l’3-0 que deixava pràcticament noquejats als turisanos, els qui ja a contracorrent el seguien intentant. Però el cop definitiu va ser en el 89 ‘, quan es va sentenciar el partit amb la pujada al marcador del 4-0 que ja tancava el partit en una jornada complicada.

Després de la derrota al CD Turís suma 11 punts i es col·loca en el lloc 13. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks