L’Ajuntament de Buñol distribuïx el calendari fiscal municipal en cada domicili

El Ayuntamiento de Buñol distribuye el calendario fiscal municipal en cada domicilio.
El Ayuntamiento de Buñol distribuye el calendario fiscal municipal en cada domicilio.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol ha finalitzat el repartiment en cada domicili del municipi de el calendari fiscal municipal per a aquest any 2020.
El consistori ha preparat una campanya de difusió amb un nou disseny de cada un dels impostos i un calendari repartit per a cada casa de manera que es puga tindre amb la suficient antelació la informació.
A més, els veïns i veïnes tenen a la seua disposició l’oficina de recaptació d’impostos situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Buñol que s’encarrega de tots els tràmits per als pagaments i domiciliacions, i també a través de el telèfon 962.500.151.
Quant als impostos i taxes i el seu calendari de pagament és el següent:
De l’1 de març a el 4 de maig estan a l’cobrament la taxa de recollida d’escombraries, subministrament d’aigua potable, impost sobre vehicles de tracció mecànica i guals. Per a aquells rebuts domiciliats, es passaran al cobrament el 4 de maig.
De l’1 de juny a el 3 d’agost es podrà pagar la taxa de transferència i valorització de residus. Per a aquells que tinguin el rebut domiciliat es pagarà l’1 de juliol el 50% i l’altre 50% el 3 d’agost.
La tercera fase d’impostos serà de l’15 de juliol a l’1 d’octubre. Estaran al cobrament l’IBI Urbana i l’IBI Rústica.
En el cas de l’IBI Urbana, per a aquells que el tinguin domiciliat se’ls carregarà la meitat l’1 d’agost i l’altra meitat l’1 d’octubre. Els rebuts domiciliats d’IBI Rústica es domiciliaran l’1 d’octubre.
Pel que fa a l’Impost d’Activitats Econòmiques, es cobrarà en voluntària de l’1 de setembre a l’30 d’octubre. I per als rebuts domiciliats es passarà a l’cobrament el 5 d’octubre.
Sobre les domiciliacions, seran efectives totes aquelles realitzades fins a 1 mes abans de l’càrrec en compte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*