L’Ajuntament de Bunyol oferirà en directe una nova sessió plenària sense públic

Post també disponible en: Castellano

Tots els veïns que desitgin traslladar algun prec o pregunta a regidors o alcaldessa poden tornar a fer-ho enviant un mail a la ràdio municipal

Aquest dilluns a les 18.40h tindrà lloc a la sala de plens de l’consistori buñolense una nova sessió plenària que serà novament retransmesa per l’emissora municipal per apropar en rigorós directe a tots els veïns del municipi tot el que passi.

En l’ordre del dia destaca l’aprovació de la modificació de l’ordenança reguladora de les bases per a la concessió d’ajudes per a l’adquisició de llibres escolars i material escolar. També es proposa per part de el grup municipal d’Esquerra Unida a Vicent Albert Gavarda Cedellán com a candidat per a la propera edició dels premis 9 d’octubre de la Generalitat Valenciana. Finalment, aquest mateix grup també presentarà la proposta del dia de l’Orgull LGTBI, que se celebra aquest diumenge 28 de juny.

Després de les resolucions adoptades per alcaldia i regidors i informar de la distinció concedida per l’Acadèmia de la Música Valenciana es procedirà als precs i preguntes dels regidors.

Abans de ple ordinari es procedirà a ple de BUINSA, que arrencarà a les 18.30h. S’hi presentaran, per a la seva aprovació, els comptes anuals de 2019, l’informe de gestió de l’exercici econòmic de l’any passat i l’aplicació de resultats d’aquest exercici. Es finalitzarà amb precs i preguntes.

A més, en aquesta sessió plenària, que encara serà a porta tancada, tot el municipi pot participar activament, com ja ho van fer en el ple de l’passat mes de maig. Els veïns poden traslladar les seves precs i preguntes als regidors per mitjà de l’correu radiobunyol@gmail.com o per missatge de text o de Whatsapp a l’600442657 i la periodista de la ràdio municipal, Pilar Criado, les exposarà als regidors, sempre que es hagin efectuat des del respecte i amb la identificació del nom i cognoms de l’veí de la localitat que ho formule.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*