200 quilos de pólvora per a un castell de focs artificials que es podrà veure des de qualsevol punt de Xest

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Festes ha preparat un castell de focs artificials especial amb motiu de la celebració de la XLVII Festa de la Verema, programat per al diumenge 18 d’octubre, dia de Sant Lucas Evangelista, a les 21:30 hores.

“Es van a disparar prop de 200 quilos de pólvora, cosa que mai abans s’havia fet a Xest, amb la finalitat que els veïns i les veïnes puguen veure el castell des de qualsevol punt de la població; animem a la gent a que en gaudi des de casa, apuntant-se a finestres i balcons o pujant als terrats, per evitar així aglomeracions als carrers “, explica el regidor de Festes, Raúl Mota.

L’empresa encarregada de l’espectacle de focs artificials torna a ser Pirotècnia Martí, a través de la coneguda Reyes Martí, primera dona en disparar a la Plaça de l’Ajuntament de València i un referent en el sector.

Dia de Sant Lluc

Al matí se celebrarà una missa en honor als patrons de Xest, La Verge de la Soledad i Sant Lucas Evangelista, en dues sessions per a complir amb la normativa sanitària. La primera serà a les 10 i la segona a les 12 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*