A Xest l’arreplega de fem dels contenidors grisos es farà diàriament a partir de desembre

Post també disponible en: Castellano

El servei municipal de recollida de residus sòlids urbans (RSU), que és realitza a través dels contenidors grisos de la població, passarà a realitzar-se tots els dies de la setmana a partir de l’1 de desembre, sumant 1 dia més a la periodicitat actual.

Des de la regidoria de Serveis s’insisteix a la població en què a els contenidors grisos només han de contenir residus sòlids urbans no reciclables, com la pols d’escombrar, els maquinetes d’1 sol ús o a els bolquers, que s’han de dipositar sempre en borsa tancades. La resta d’Escombraries ha de rebutjar a els Contenidors s’acompanya segons siguen envasos lleugers, paper i cartró o vidre.

“Hem decidit millorar la recollida d’escombraries, augmentant el servei als 7 dies de la setmana en el cas dels contenidors grisos i encarregant a la recollida selectiva a la Ecoembes a partir de 2021. A més, properament anunciarem el sistema que anem a implantar a per a la recollida dels residus orgànics “, ha declarat el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro.

Conscienciació ciutadana

Des de la regidoria de Serveis s’insisteix en la necessitat de tenir un comportament cívic per mantenir net el municipi evitant llançar escombraries a la via pública, separant a els residus domèstics i dipositant-les al contenidor corresponent, aixi com portant a ecoparc a els trastos i estris o cridant a l’Ajuntament per sol·licitar el servei de recollida a domicili. “Si no col·laborem tots i totes el municipi no és mantindrà net”, ha apuntat Guijarro.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*