Agricultura crea la marca ‘Molt de Gust’ per a promocionar els productes agroalimentaris de qualitat

Post també disponible en: Castellano

La Conselleria d’Agricultura i Desenvolupament Rural impulsa la promoció, el posicionament comercial i el consum dels productes de qualitat diferenciada i ecològics de la Comunitat Valenciana a través de la marca ‘Molt de Gust’.
Es tracta d’un segell que agrupa les 18 figures de qualitat -entre Denominacions d’Origen (DO), Denominacions d’Origen Protegida (DOP) i Indicacions Geogràfiques Protegides (IGP)- i als productes ecològics.
La consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, que ha participat en la presentació de la marca, ha assenyalat el reconeixement merescut i necessari a l’origen, la producció sostenible i la dedicació cap al millor producte possible.
“‘Molt de Gust ‘és un distintiu de qualitat aconseguit a base de l’a poc a poc i del fer passos avant. Totes les persones que formeu part de les diferents figures de qualitat lluiteu per la qualitat, la proximitat i el saber fer. Sou element clau del sector agroalimentari valencià”, ha afirmat. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*