Fotogalería: Turís es bolca en la inauguració de la seua Fira Agrícola i de Comerç després de dos anys de pandèmia

Post també disponible en: Castellano

Turís s’ha retrobat després de dos anys de dures restriccions sanitàries per la pandèmia amb la seua Fira Agrícola i de Comerç i les ganes de veïnes i veïns de visitar aquest espai expositiu s’ha fet palés en la seua inauguració.

La fira que ocupa el tram central de l’avinguda Corts Valencianes compta amb aproximadament quaranta expositors que mostren tot tipus de productes entre comerços, maquinària, automoció, vivers i mobiliari de jardí entre moltes altres coses.

La Reina de les Festes, María Sánchez González, ha protagonitzat el tall de la cinta inaugural juntament amb les autoritats locals, comarcals i sindicats agraris. S’ha comptat amb l’assistència de Roger Llanes, secretari Autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, i Antoni Quintana, Director General d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Tant el regidor de Comerç, Iván Picó, com l’alcalde i responsable d’Agricultura, Eugenio Fortaña, han animat a la població a gaudir d’aquest esdeveniment comercial i a participar en les activitats que aquesta fira ofereix.

La Fira Agrícola i de Comerç estarà en plena activitat fins a les 9 de la nit d’aquest diumenge 1 de maig.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*