El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible continua a Bunyol amb la reealización d’un taller

Post també disponible en: Castellano

Dimarts que ve 3 de maig tindrà lloc un taller per a la realització conjunta del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) a la Sala Raga del Molino Galà a les 18h.
Aquest taller, que tindrà lloc dimarts que ve 3 de maig a la Sala Raga del Molino Galà a les 18h, informarà la població dels projectes futurs, plans, idees i millores que té pensat dur a terme l’Ajuntament a mitjà i llarg termini en qüestions de mobilitat.
Rafa Pérez, regidor d’Obres i Urbanismes de l’Ajuntament de Bunyol ha confirmat que seran presents Rafa Gil, arquitecte tècnic del consistori, a més de l’equip redactor d’aquest pla i ell per a informar a atendre propostes, i solucions davant problemes que cadascun detecte en aquest àmbit en el nostre municipi. “Tant aparcaments, accessos a edificis públics, trànsit rodat, voreres, dèficit en mobilitat, implantació d’altres transports com a bicicletes, patinets, millor del transport urbà”, va destacar l’edil buñolense, animant a la participació massiva de tots els veïns per a, entre tots, solucionar els problemes reals de la nostra localitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*