Ajuntament de Iàtova i l’Hospital de Manises es reunixen per a contrastar l’evolució del Covid-19

Post també disponible en: Castellano

Va tindre lloc una nova reunió telemàtica de seguiment de l’evolució del coronavirus entre representants de l’Hospital de Manises i autoritats locals del municipi de Iàtova el passat 4 de juny. A través d’esta conversació virtual, es van contrastar les últimes dades sobre com s’està comportant la pandèmia i, en certa manera, com pot fer-ho en els pròxims mesos i durant la tardor.

Entre els aspectes més rellevants, destaca la petició de l’hospital perquè es trasllade al veïnat el següent: El virus contínua circulant, encara que en estos moments siga amb menor intensitat. És necessari seguir les tres pautes de prevenció bàsiques que coneixem: mantindre la distància de seguretat, portar màscara i llavar-se sovint les mans.

Per precaució, acudix al centre mèdic únicament si és una urgència o si es considera necessari. Per a la resta de casos, atendran telefònicament amb tot el detall.

Recorden que si necessiten una màscara, poden cridar a l’ajuntament de la localitat i se li facilitarà en el domicili que indique.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*