Ajuntament i ACEY llancen una campanya de compra a Iàtova en el marc del Pla d’Ajust i Garantia Local

Post també disponible en: Castellano

Esta iniciativa consistix en el foment de les compres en el municipi amb el lema “Compra a Yátova i gana un xec-regal per a consumir amb el comerç i professionals de la localidad”

De junio a diciembre puedes ganar uno de los 15 cheques-regalos mensuales adquiriendo los bienes y servicios que ofrecen comercio y servicios profesionales de nuestro municipio. Cada uno de los cheques tendrá un importe de 50 euros.

De juny a desembre pots guanyar un dels 15 xecs-regals mensuals adquirint els béns i servicis que oferixen comerç i servicis professionals del nostre municipi. Cada un dels xecs tindrà un import de 50 euros.

Moltes són els avantatges de realitzar les compres en la seua pròpia localitat, les principals són que ens permet socialitzar amb persones que coneixem, contribuïx a la sostenibilitat i salubritat de l’entorn, disposa d’una oferta i una atenció més personalitzada, genera ocupació i dinamitza l’activitat local i finalment beneficia a tot el veïnat en general.

Ambdós entitats estan preparant distintes accions de suport per als que, en moments difícils, perseveren perquè el poble supere les adversitats unit i esperançat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*