Alborache remodela l’ajuntament

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament d’Alborache segueix d’obres, amb la previsió que concloguin a finals de març.

En aquesta intervenció està prevista una reordenació dels espais, de manera que, tant l’atenció a el públic com l’acompliment de la feina puguin realitzar-se en condicions òptimes i dignes per a tots i totes, en un edifici modernitzat i accessible.

Aquesta remodelació té dos objectius fonamentals: disposar d’un edifici públic funcional, en el qual es prestin serveis de qualitat i adequats a les demandes de la ciutadania, en un entorn respectuós, segur i adaptat a les diferents necessitats, i proporcionar un lloc de treball que compleixi amb totes les garanties pel que fa a seguretat i riscos per a la plantilla de treballadors i treballadores de l’Ajuntament.

A més de la reordenació de les plantes superiors per optimitzar els espais i oferir privacitat als usuaris i usuàries quan sigui necessària, es va a habilitar un punt d’atenció a el públic a la planta baixa en què podran realitzar alguns tràmits administratius.

Aquestes obres al consistori s’han emprès amb el superàvit existent de l’pressupost de 2018.

Des de l’Ajuntament d’Alborache s’agraeix a la ciutadania la seva comprensió pels trastorns que poguessin causar aquestes obres, ja que es tracta d’una intervenció necessària que redundarà en el benefici de tots i totes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*