L’artista càntabre Okuda San Miguel i el seu equip visiten Campus Diversia al costat de l’alcaldessa de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

L’artista Okuda San Miguel, juntament amb els membres de la fundació “Colouring The World”, han visitat les instal·lacions de Campus Diversia, un projecte col·laboratiu interuniversitari per a posar en valor les capacitats de les persones, que està situat en les Finques de Millars, en els termes de Bunyol i Yátova. A l’acte va assistir Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol.

Juncal Carrascosa, primera edil del Consistori bunyolense, va assistir aquest dimecres a Campus Diversia, en les finques de Millars (la paridora i el coronel) en els termes municipals de Bunyol i Yátova, per a acompanyar a Okuda San Miguel en la seua visita per les instal·lacions.

Al costat d’aquest artista càntabre estava part de l’equip de la Fundació Colouring The World. Van estar acompanyats per Tomás Castillo, gerent de l’Associació Amica, impulsora de Campus Diversia, i Óscar Sanz, membre de l’equip de Okuda San Miguel, que va ser el realitzador, al costat de Latorre, de la Falla de la Plaça de l’Ajuntament de València de 2018. 

Okuda San Miguel es caracteritza per realitzar escultures de gran grandària, a més de peces d’art urbà, quadres, escultures, tapissos, fotografia i objectes quotidians en 3D. Ha fet treballs a França, Països Baixos, Portugal, el Perú o Mèxic. 

Van quedar encantats i amb ganes de realitzar moltes visites més per a continuar treballant en temes comuns. També Óscar Sanz va manifestar la seua intenció de visitar Buñol pel gran potencial artístic i cultural del municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*