Alimentació, suport emocional i exercici físic, claus per a assimilar els tractaments contra el càncer i combatre efectes adversos

Post també disponible en: Castellano

Jornada oberta al públic ‘Coneix el teu Càncer’

Experts del Departament de Salut de l’Hospital de Manises organitzen un taller dijous que ve 23 i compartiran amb els pacients oncològics consells sobre com manejar la incertesa, pautes alimentàries i d’exercici adaptades a cada tipus de càncer 

Dijous que ve 23 de novembre a les 16.00 hores, l’Hospital de Manises celebrarà un taller formatiu obert al públic sobre càncer, el seu impacte emocional i aspectes de la nutrició i l’exercici físic. Sota el títol ‘Coneix el teu Càncer’, pacients i experts del departament de salut de Manises parlaran sobre les claus d’una bona alimentació durant un procés oncològic, la importància de l’esport i els aspectes psicològics de la malaltia.

Aquest taller formatiu estarà impartit per especialistes en psico-oncologia, nutrició i activitat física i el seu objectiu és proporcionar als pacients informació, tècniques i exercicis útils per al seu benestar, utilitzant un format pràctic i interactiu, en el qual es puguen resoldre els seus dubtes.

Així, els experts de Manises aportaran durant la xarrada consells adaptats a cadascun dels principals tipus de càncer, o pautes que permeten actuar sobre aspectes com la pèrdua d’apetit, els problemes digestius o la falta de nutrients seran la base d’aquesta trobada. A més, la cita està plantejada com un espai obert on plantejar els dubtes com a pacient i rebre suport.

El taller consisteix en una única sessió, amb una duració aproximada de dues hores i mitja. Compta amb el patrocini de BMS. Programa i inscripcions ací.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*