Una obra de l’artista de Cortes de Pallás Mayte Navarro Golf, seleccionada per a participar en la Biennal de València CVO

Post també disponible en: Castellano

L’obra seleccionada, “La qual cosa veuen els meus ulls”, és una escultura tèxtil, feta ex profeso per a aquesta convocatòria, està dedicada al premi Cervantes Francisco Brines, en ella l’autora tracta de recrear la visió del paisatge mediterrani que el poeta va reflectir en la seua obra.

L’artista es va inspirar en el paratge natural que envolta Elca, la casa familiar del poeta i actual seu de la Fundació Francisco Brines, i les coincidències amb els seus propis llocs, d’una banda, la muntanya mediterrània que veu des de la seua casa en Viñuelas, el llogaret de Cortes de Pallás, lloc d’origen de la seua família paterna, i els camps de tarongers de Pedralba, poble de la seua família materna.
Aquesta és la segona edició en la qual l’artista de Cortes de Pallás participa, en l’edició del 2022 va ser una obra dedicada a Viñuelas la que es va poder veure en aquest certamen.
La Biennal de València CVO és un projecte cultural sense ànim de lucre que té la fi d’enriquir l’escena cultural valenciana i posar en valor, entre altres objectius, el gran potencial del seu panorama artístic. Per a això compta amb la participació d’espais públics i privats situats a Ciutat Vella.
L’obra de l’artista de Corts estarà exposada fins al pròxim 5 de gener en el Centre Octubre de Cultura Contemporània, al carrer Sant Ferran, 12, de València.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*