Amparo Santonja nova secretària local de Més Compromís Benifaió

Post també disponible en: Castellano

Amparo Santonja Izquierdo ha estat elegida nova secretària del col·lectiu local de Més Compromís en la població Benifaió.

Els assistents al Congrés local van donar el seu suport unànim a la candidatura encapçalada per Amparo Santonja. A més, la nova executiva local també estarà formada per Rosana Celdrán, Secretària d’Organització i Finances; Evarist Vicente, Secretari d’Estratègia i Comunicació; Vicent Duart, Secretari d’Acció Política i Institucional; i Pere Duart, representant de JOVES PV Compromís a Benifaió.

La nova secretària local Amparo Santonja, llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques, i treballadora de l’Ajuntament de Benifaió, s’ha mostrat agraïda i il·lusionada i ha establert com a prioritat la reactivació del col·lectiu local que ha vist afectada la seua activitat a conseqüència de la Pandèmia. També ha animat a la militància a treballar per a enfortir l’agrupació davant les pròximes eleccions.

Van assistir també a l’acte Marta Grau, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Benifaió i Eduard Gómez, Portaveu del Grup Municipal i secretari d’organització en l’executiva comarcal de Més Compromís.

El Congrés celebrat a Benifaió s’emmarca en el procés congressual de la formació valencianista que es va iniciar el mes de juny passat a València amb l’elecció de la nova executiva territorial de l’anterior BLOC refundat com Més Compromís.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*