Àngel Merenciano és elegit com a candidat de Amb tu a l’alcaldia de Bunyol

El candidato, Ángel Merenciano, junto a José Enrique Aguar.
El candidato, Ángel Merenciano, junto a José Enrique Aguar.

Post també disponible en: Castellano

Integrantes de la agrupación Contigo Somos Democracia durante las primarias en Buñol.
Integrants de l’agrupació Amb tu Som Democràcia durant les primàries a Buñol.

Àngel Merenciano encapçalarà el cartell electoral de l’agrupació Amb tu Som Democràcia a Bunyol, que ha celebrat aquesta setmana les seves primàries per elegir candidat a l’alcaldia del municipi.

Més de mig centenar de persones, segons fonts de l’organització, van estar presents en la votació i en l’acte posterior de proclamació del candidat, que va estar acompanyat pel president del partit i Diputat José Enrique Aguar, el Secretari Nacional de Joventut, Jaime Ruix , el Secretari General de la Província de València, Juan Fernández, la vicepresidenta del partit i regidor d’Aldaia, Yolanda Santos i regidors d’Alborache i Bétera.

Després de la proclamació, Àngel Merenciano va assegurar sentir-se «afalagat per la confiança que han posat els companys en mi per encapçalar la candidatura, tenim molta feina per davant en un poble com Bunyol», i va afegir que confia en «aconseguir un bon resultat a les municipals de maig de 2019 i que Amb tu tingui representació, no només a Buñol també en tots els municipis en què presentarem candidatures, que cada vegada són més ».

L’agrupació de Amb tu Som Democràcia presentarà «una candidatura per intentar obtenir l’alcaldia. La formació soci liberal confia en dotar d’estabilitat a un municipi que necessita polítiques coherents, sense alcaldes que vagin canviant a mitja legislatura », segons han informat fonts de l’agrupació.

Candidatures a La Foia

Amb tu presentarà candidatures a La Foia en els municipis de Bunyol i Alborache «i està treballant en altres municipis per crear una agrupació i que d’aquí es conformi una llista a les municipals», segons les mateixes fonts. «A més, Amb tu Som Democràcia ja té implantació en un bon nombre de municipis de la província de València, com la mateixa capital, on José Enrique Aguar serà el candidat a l’alcaldia, a més de Benetússer, Silla, Burjassot, Aldaia, Manises, Quart de Poblet, Llíria, Gàtova, Paterna, Foios o Torrent entre d’altres. L’objectiu és arribar al voltant de 50 candidatures en altres tants municipis de la província », han finalitzat des de la formació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*