Arranca el projecte “Montecarlo és Cultura” amb la presentació del disc “No em vages a engañar” de Leandro Perpinyà i Javier Galiana

Post també disponible en: Castellano

Amb la idea d’oferir una programació estable al Teatre Montecarlo, neix la iniciativa de la Societat Musical L’Artística de Bunyol “Montecarlo és Cultura”, amb la inestimable col·laboració de l’Ajuntament de la localitat. El projecte vol obrir les portes de l’emblemàtic teatre a qualsevol disciplina artística, lluitant d’aquesta manera per mantenir la cultura viva en aquests temps tan complicats.

El primer esdeveniment d’aquesta proposat tindrà lloc el proper dissabte 28 de novembre, amb la presentació del disc “No em vagis a enganyar” de l’saxofonista Leandro Perpinyà i el pianista Javier Galiana, en una vetllada titulada “Montecarlo és Jazz”, que a més comptarà amb l’actuació de JAT Jazz Quartet.

Format per Daniel Orts a el piano, Ricardo Osorno a l’contrabaix, Manuel Ernesto Montáñez a la bateria i Jose Antonio Tello Masmano a el saxofon, JAT Jazz Quartet es forma en 2018 per les inquietuds musicals dels seus components, que rescata el color de l’Jazz i el Cool jazz. Des de l’òptica de l’saxòfon en la història de l’jazz i a través d’una formació estàndard de quartet, afegint els colors de l’Latin Jazz i la modernitat. Per a aquest concert els acompanyaran Carlos Ferrer amb la flaura, José Luis Ramón amb el bombardí, Ernest Almudever, Dídac Picó i David Alonso amb els saxos, i Hugo Mas amb el trombó, tots ells músics de L’Artística, a més de comptar amb la col·laboració especial del guitarrista Berny Vidal.

Ja en la segona part, Leandro Perpinyà i Javier Galiana, ambdós amb una llarga trajectòria en el món de l’jazz al nostre país, ompliran l’escenari de Teatre Montecarlo amb la música de “No em vagis a enganyar”, disc publicat l’any passat. Després de col·laborar en diverses formacions, principalment en l’Andalusia Big Band, i paral·lelament als seus propis projectes, neix aquest projecte discogràfic amb repertori que inclou composicions de B.Strayhorn, G. Gershwin, T. Dameron o P. Sambeat i que presentaran en un concert molt especial per al saxofonista Leandro Perpinyà, músic de l’Artística.

Amb aforament limitat i complint amb les mesures de seguretat que requereix la situació actual, el Teatre Montecarlo acollirà aquesta vetllada de jazz única per a la qual ja estan a la venda les entrades de manera anticipada. Amb un preu de 8 €, 6 € per als socis de L’Artística, les entrades ja estan a la venda a la Secretaria de la Societat Musical L’Artística, i mitjançant el correu electrònic comunicacion@laartistica.org.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*