Arranquen les competicions de Pàdel a Bunyol amb el Torneig de Tardor fins al 19 de desembre

Post també disponible en: Castellano

L’horari general de les partides que es realitzen en les pistes de Pàdel de Bunyol serà de 17 a 21:30h de dilluns a divendres en funció dels participants

El pàdel és un esport que cada vegada compta amb major nombre d’aficionats. A Bunyol va arrancar el seu torneig de tardor aquest dilluns 27 de setembre, i fins al 19 de desembre tots els dies es disputen partides en les pistes del Planell. 

El preu de la inscripció d’aquest torneig és de 30€ per parella (inclou dessuadora o samarreta i pot de boles). El calendari es realitza cada setmana amb vista a 15 dies, és a dir es posaran horaris en funció que la directiva vaja decidint. En aquesta liguilla es compta amb categoria primera, segona i tercera. Des de l’organització del Club Pàdel Buñol informen que no s’admetrà cap parella que no haguera realitzat el pagament de la inscripció, i que hi haurà un comité disciplinari en cas d’incompliment o desacord en la disputa de les partides, que marcarà la norma a seguir.

Chimo Faubell, president del Club Pàdel Buñol, assegura que tots els dies de dilluns a divendres es disputen partides en les pistes del Planell en horari de 17 a 21:30h, en funció dels participants. No es permet jugar fora de les instal·lacions esportives de la localitat. Finalitza destacant que l’elecció de la mena de pista la farà el jutge àrbitre. El nombre de parelles inscrites a aquest torneig ha sigut de 55, la qual cosa suposa que 110 persones participaran en ell, tot un èxit.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*