Arrenquen les obres d’urbanització d’una zona de descans i un parc de cal·listènia al costat de les pistes de pàdel i tennis del Planell de Bunyol

La zona que está urbanizándose en este momento irá unida a una pista polideportiva con graderío.
La zona que está urbanizándose en este momento irá unida a una pista polideportiva con graderío.

Post també disponible en: Castellano

La zona que está urbanizándose en este momento irá unida a una pista polideportiva con graderío.
La zona que està urbanitzant en aquest moment anirà unida a una pista poliesportiva amb la graderia.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Bunyol, Rafael Pérez, ha confirmat el començament de les obres de reurbanització del Parc del Planell de la localitat. Van començar aquest dilluns, 11 de febrer, i es preveu que el termini d’execució de les obres finalitzi en un mes aproximadament.

El cost total de l’obra, que és de 21.000 euros, segons Rafa Pérez “tot i haver comptat amb problemes en la licitació de l’obra, en la qual l’Ajuntament va arrencar tots els tràmits fa un any i quatre mesos, ara ja pot començar i en breu també es preveu la licitació d’una altra obra contigua a la zona que acaba de començar “.

“L’obra consisteix és la urbanització d’una gran zona al costat de les pistes de pàdel i tennis, on s’instal·larà una replaceta amb zona de descans, font i parc de calistenia. La construcció d’aquesta zona de descans era una reivindicació dels esportistes que necessitaven d’un lloc on poder descansar mentre la pràctica de l’esport oa la finalització del mateix “, ha explicat l’edil d’Urbanisme i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Buñol.

“Aquesta zona que està urbanitzant en aquest moment anirà unida a una pista poliesportiva amb la graderia, que en breu preveu acabar la fase de licitació i així arrencar les obres. Després de la conclusió d’aquestes obres el poble de Bunyol, esportistes i usuaris de la zona tant de la localitat com de la comarca gaudiran d’unes millors instal·lacions, projecte que encara aspira a créixer perquè creiem que és una zona idònia per a la pràctica de l’esport i que cal dotar-la de tots els mitjans possibles perquè tant petits com grans tinguin condicions òptimes i excel·lents instal·lacions “, ha finalitzat el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*