Augmenten aquest diventres en 6 els casos de coronavirus i en 2 els morts i se situen en els 370 positius i els 45 morts en el Departament de Requena

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Requena ha registrat aquest divendres un augment en 6 casos de contagis per coronavirus segons les dades facilitades per la Generalitat Valenciana (corresponents als facilitades pels centres sanitaris un dia abans); així com dues persones mortes més.

A data d’aquest divendres, 17 d’abril, són d’un total de 370 dels casos positius, i un total de 45 les persones mortes, el que ofereix una taxa de positius de l’718,60 i una taxa de mortalitat de l’87,40, dos dels percentatges més alts de tota la Comunitat Valenciana. Aquestes dades, segons la comparativa amb altres departaments situen, a el de Requena en el grup dels que més afecció de la pandèmia ha tingut a la Comunitat.

El Departament de Requena cobreix la demanda sanitària de 51.489 persones procedents dels 18 municipis adscrits de les comarques de Requena-Utiel i de la Vall d’Aiora-Cofrents, a més d’altres municipis limítrofs de la Foia de Bunyol-Xiva com és Setaigües o de els Serrans, com són Benaixeve i Xera.

Després de l’estudi de les dades disponibles fins aquest dimarts, l’àrea metropolitana de València reuneix el major nombre de contagis de la la Comunitat Valenciana. De fet, els departaments de salut dels hospitals de referència de la capital se situen entre els primers llocs pel que fa a nombre de contagis i morts; tot i que destaca també, pel que fa a la major taxa de contagis per cada cent mil habitants, el Departament de Requena (718,60).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*