Benaguasil comptarà amb un punt mòbil de “Labora”

Post també disponible en: Castellano

Aquest servei busca facilitar la realització de tràmits com la renovació del Darde, o consultar ofertes d’ocupació i formació.

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, s’ha adherit al conveni de col·laboració entre LABORA-SERVEF i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per al desenvolupament i posada en marxa de dos punts “Espai Labora” mòbils en la Comunitat Valenciana.

El Punt Mòbil prestarà servei en autobusos adaptats, els dies establits, en un espai accessible per a la ciutadania de Benaguasil, i en horari ininterromput de 09.00 h a 20,00h, per a informar i orientar sobre els serveis que presta Labora, entre ells, ofertes d’ocupació, cursos gratuïts de formació, renovació del Darde, o les prestacions per desocupació.

Amb l’adhesió de l’Ajuntament a aquest conveni es pretén acostar al col·lectiu de persones desocupades els serveis d’informació, formació i orientació laboral de Labora, a més de la millora de l’ocupabilitat i facilitar l’assessorament laboral amb una major comoditat per a les persones residents en el municipi, que no hauran de desplaçar-se fins al Centre Labora d’Ocupació de Llíria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*