Benaguasil es suma a la manifestació en defensa de el sector agrari

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde de Benaguasil juntament amb diversos regidors, ha acompanyat aquest matí als agricultors a l’autobús noliejat pel consistori per participar en la manifestació de protesta convocada per les organitzacions agràries a València en favor de el camp valencià.
Sota el lema “Prou d’enganyar als pagesos i ramaders”, la marxa ha tingut com a objectiu denunciar la difícil situació que travessa el sector, així com reclamar a les diferents administracions que plasmen una sèrie de mesures que garanteixin una rendibilitat digna per als productors valencians.
Des del consistori s’han sumat a la mobilització conscients de la importància de donar suport i donar suport als agricultors, que són els que pateixen les successives crisis que viu el sector. En aquest sentit l’alcalde ha assenyalat que “una vegada més ens posem a la banda dels nostres agricultors per transmetre’ls el nostre suport davant d’una situació que s’agreuja any rere any, i ens adherim a les seves reivindicacions per aconseguir un millor tracte i uns preus justos” .

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*