Benaguasil posa en marxa dos nous tallers d’ocupació

Post també disponible en: Castellano

Tots dos tallers suposaran treball i formació per a 40 persones de Benaguasil

Durant un any els seus integrants tindran l’oportunitat de formar-se en les especialitats de jardineria i obra de paleta

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra i la regidor de Promoció Econòmica, Patricia Merenciano han donat la benvinguda als 40 alumnes i alumnes que formen part de dos tallers d’ocupació: ‘Benaguasil Sostenible III’ i ‘Benaguasil Dona’ que durant un any treballaran en especialitats d’obra de paleta i jardineria.
Concretament el taller d’ocupació ‘Benaguasil Sostenible III’ està integrat per 10 alumnes treballadors de l’especialitat de jardineria i 10 alumnes treballadors de l’especialitat d’obra. A més dels 20 alumnes-treballadors el taller donarà treball també a altres cinc persones, que conformaran l’equip directiu i docent.
Per la seua part en el Taller d’Ocupació per a Dones «Benaguasil Dona» participen un total de 20 dones majors de 18 anys, en les especialitats formatives de Jardineria i Obra de paleta. Amb la seua posada en marxa es busca afavorir la reducció de la bretxa laboral que encara és molt latent en determinades professionals laborals, a més de fomentar la formació i la inserció laboral.

Juanto a Patricia Merenciano, l’alcalde Ximo Segarra ha donat la benvinguda a l’alumnat, professorat i equip directiu en el saló de plens del Consistori, animant-los a aprofitar els mesos de formació, destacant la importància d’aquesta mena d’accions amb les quals continuar millorant l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de Benaguasil.
Tots dos programes, de 12 mesos de duració, compten amb una inversió total de més d’1 milió d’euros, subvencionats per la Generalitat Valenciana i cofinançats per l’ajuntament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*