La Guàrdia Civil deté a 5 persones pel robatori d’una joieria a Énguera

Post també disponible en: Castellano

Un dels atracadors va intimidar i fins i tot va agredir a la dependenta i van aconseguir emportar-se amb si més de 74.000 euros en joies

Després de la detenció del suposat autor que portava l’arma en el moment del robatori, els agents van comprovar que li constaven diverses requisitòries judicials de cerca i detenció i ingrés a la presó

S’ha decretat l’ingrés a la presó dels tres homes 

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació “*CALABROTE”, ha detingut a 5 persones que havien comés un robatori amb violència en una joieria de la localitat d’Énguera.

L’operació va començar quan dos encaputxats van entrar en una joieria del municipi d’Énguera. Un d’ells portava una pistola i l’altre un ganivet de grans dimensions. Un dels atracadors va intimidar i fins i tot va agredir a la dependenta i van aconseguir emportar-se amb si més de 74.000 euros en joies. En la via pública un vehicle d’alta gamma esperava als autors que van fugir del lloc a tot córrer.

En el transcurs de l’operació, els investigadors van aconseguir saber que, a més, dels tres suposats autors, també van participar 2 dones que realitzaven labors de vigilància.

Fruit de la investigacions, agents de la Guàrdia Civil de València, auxiliats pels Jutjats de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Lliria i 3 de Picassent, van realitzar 2 registres domiciliaris en la localitat de Montserrat i un altre en el municipi de Domenyo.

En els esmentats registres, els investigadors van trobar una pistola simulada i les peces que portaven els atracadors quan van cometre el robatori. A més, els guàrdies civils van trobar diners en efectiu, 500 grams d’haixix, marihuana i speed.

Finalment, la Guàrdia Civil de València ha detingut a 3 homes, un de 32 anys edat i els altres 2 de 42, i a 2 dones de 39 i 44 anys, tots de nacionalitat espanyola, pels delictes de robatori amb violència i intimidació, lesions, pertinença a grup criminal i tràfic de drogues. Aquestes detencions es van dur a terme en les localitats de Montserrat, Paterna i Domenyo. Després de la detenció del suposat autor que portava l’arma en el moment del robatori, li constaven diverses requisitòries judicials de cerca i detenció i ingrés a la presó.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Xátiva. S’ha decretat l’ingrés a la presó dels tres homes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*