Benaguasil presenta el pla de millora de les instal·lacions esportives

Post també disponible en: Castellano

La proposta suposa la renovació i reforma de les instal·lacions ja existents i la creació d’una nova pista multiesport i d’un skatepark.

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d’Esports, ha presentat el projecte de reforma del complex esportiu municipal, tant en qüestions de manteniment com en inversió.

El programa d’actuacions contempla la renovació de les pistes existents de tennis, de pàdel i de frontenis en benefici dels usuaris, així com es realitzarà una important inversió per a millorar la pista multi esport.

A més d’aquestes millores s’augmentarà l’oferta lúdica i esportiva amb la construcció d’una nova pista multiesportiva per a la pràctica de diverses disciplines i la construcció d’una pista de skate park per als aficionats a aquesta pràctica esportiva.

El pla de millora es completa amb l’adquisició de nova maquinària per al centre Esportiu Municipal i la renovació dels vestuaris i les dutxes de la piscina d’estiu.

El regidor d’Esports, Rubén Araque ha destacat la inversió que el Consistori durà a terme, després d’escoltar les demandes i necessitats de la ciutadania, per a continuar fomentant l’esport en el municipi i garantir el millor servei als usuaris. ‘Des de l’Ajuntament les actuacions de condicionament i millora en les instal·lacions esportives són constants, hem executat ja diverses actuacions durant una primera fase i ara posarem en marxa aquest pla per a mantindre i crear noves instal·lacions i serveis esportius amb les quals oferir als nostres veïns unes instal·lacions òptimes’.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*