Benaguasil reobri el Centre Esportiu Hidrotermal amb totes les mesures de seguretat

Post també disponible en: Castellano

En una primera fase s’han obert la sala de musculació i les activitats dirigides.

Entre classe i classe hi haurà 15 minuts per a desinfectar material i sales.

Aquesta setmana s’ha dut a terme a la reobertura del Centre Esportiu Hidrotermal després d’un procés d’adequació dels diferents espais i l’aplicació de totes les mesures de protecció i higiene recomanades per les autoritats sanitàries per a la realització de l’activitat física.
La reobertura es realitzarà de manera gradual, estant obertes en una primera fase la sala de musculació i les activitats dirigides (pilates, tonificació, GAP, funcional, Hit i ciclisme de sala). Posteriorment s’obrirà la zona d’aigua i l’spa.

Les instal·lacions s’han obert amb un aforament del 50%, amb el que es garanteix als usuaris que es puga complir amb el distanciament social i mantindre el confort en totes les instal·lacions.
També s’han habilitat espais exteriors per a realitzar a l’aire lliure les activitats dirigides i així minimitzar riscos.

Mesures de seguretat i higiene

L’Ajuntament ha elaborat un protocol de seguretat davant la Covid-19 amb la intensificació de la neteja i desinfecció de les instal·lacions, per això entre classe i classe es deixarà un espai de 15 minuts per a desinfectar material i sales. Així mateix s’han senyalitzat les sales per a respectar la distància mínima de seguretat, s’han col·locat dosificadors de gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de la màscara i el control de temperatura en l’entrada del recinte.

El regidor d’Esports, Rubén Araque, ha explicat que “des de l’Ajuntament s’han reorganitzat els espais i adoptat les mesures necessàries per a complir la normativa i prestar un servei òptim als usuaris perquè aquests facen ús de les instal·lacions amb total seguretat”.
Durant els primers dies el Centre estarà obert per a donar informació sobre inscripcions, normativa i cita prèvia per a reserva de classes, sent el dimecres dia 5 quan comencen les classes dirigides i s’òbriguen les instal·lacions per a realitzar activitat física.

L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a divendres, de 8h a 21:30h, amb una tarifa de 22,50€ per a les persones que disposen de la targeta cultural i esportiva, i 25€ per a la resta. Informació i inscripcions en el telèfon 96 211 11 72 o a través del correu infocentrohidrotermal@ajuntamentbenaguasil.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*