Benaguasil T’escolta, una iniciativa que acosta més si cap la gestió municipal a la ciutadania

Post també disponible en: Castellano

En la iniciativa de Govern Obert els regidors parlaran en directe amb els joves a través de la xarxa social Instagram 

L’ajuntament de Benaguasil estrena hui a les 20:00h a través d’Instagram ‘Benaguasil T’escolta’, una iniciativa de la regidoria de comunicació on els veïns, veïnes i seguidors podran connectar-se en directe cada setmana a través del compte en la xarxa social Instagram @benaguasilayuntamiento, amb l’objectiu de tindre un canal de comunicació directe amb la població i fomentar dinàmiques participatives entre el públic més jove i oferir una mirada més pròxima i directa al municipi. 
El regidor de Govern obert, Stephane Soriano serà el primer que aquesta vesprada a les 20:00h es connectarà en directe des del seu compte en Instagram @stesorgo amb la moderadora i periodista, Amparo Martí que s’encarregarà de llegir els comentaris i convidar als usuaris a entrar també en directe des del compte institucional de l’ajuntament de Benaguasil. 
La iniciativa s’emmarca per a acostar l’administració local a la ciutadania i així oferir una informació de servei públic veraç, ràpida i natural. El regidor, Stephane Soriano ha assegurat que les xarxes socials institucionals “són una eina per a mantindre un diàleg constant i actiu amb el veïnat i els usuaris”. D’aquesta manera anima a tots “els instagramers” a participar en aquesta via de comunicació directa. 
L’enllaç per a accedir aquesta vesprada al directe en Instagram és: https://www.instagram.com/benaguasilayuntamiento/. A més el consistori compta amb presència en les xarxes socials com Facebook (Ajuntament de Benaguasil), Twitter (@AytoBenaguasil), Canal de YouTube (@AytoBenaguasil) i Tiktok (@benaguasilajuntament).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*