Benaguasil torna a concórrer a les ajudes per a millorar les instal·lacions del frontó municipal

Post també disponible en: Castellano

L’actuació contempla obres de millora de l’accessibilitat a les instal·lacions, el condicionament del terreny de joc i l’execució d’una coberta. 

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de l’àrea d’Esports, ha tornat a presentar en la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, la sol·licitud per a realitzar obres de millora en el frontó municipal, en el marc de les ajudes que es concedeixen als Ajuntaments i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana destinades a obres de primer establiment, o d’ampliació, millora, modernització, adaptació, adequació o reforç d’instal·lacions esportives ja existents.

El projecte presentat contempla millorar l’accessibilitat a les instal·lacions eliminant les barreres arquitectòniques existents, adequar les parets lateral i de rebot de manera que puguen complir amb les condicions d’altura estipulades per la *FEPelota, escometre la reparació de les zones deteriorades en els paraments verticals que dificulten la pràctica esportiva; i el cobriment de la pista de joc que millore i augmente les possibilitats d’ús d’aquesta.

L’edil d’Esports, Rubén Araque, ha assenyalat que “la inversió en el complex esportiu municipal ha sigut una constant en els últims anys, actuant en totes les infraestructures del complex per a millorar-les i oferir als usuaris unes instal·lacions òptimes per a la pràctica de l’esport. En aquesta línia hem tornat a sol·licitar a la Generalitat Valenciana aquesta subvenció de 118.439€ amb la qual augmentar les prestacions i serveis que ofereixen actualment les instal·lacions esportives als veïns i veïnes de Benaguasil”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*