Benestar Social i Igualtat de Turís realitza activitats amb la joventut de l’IES per a visibilitzar la realitat migratòria

Post també disponible en: Castellano

A través de la regidoria de Benestar Social i Igualtat de Turís, i amb la col·laboració de “València acull”, s’han organitzat diferents activitats amb l’alumnat de l’institut de secundària de la localitat per tal de visibilitzar la situació migratòria al nostre país.

Els fluxes migratoris són una realitat que acompanya tota la història de la humanitat. Ara, el nostre país és un lloc de recepció on moltes persones busquen millorar la seua situació social, laboral i política.

Per tal de conéixer millor esta realitat l’ajuntament ha organitzat dos tallers que han comptat amb molt d’interés i una activa participació.

Per una banda les anomenades biblioteques humanes, on 8 persones migrades de diferents nacionalitats han relatat en grups reduïts el seu trajecte migratori: les causes, les situacions adverses i positives en arribar a València. I, per altra, monòlegs al Teatre Ideal per tal de teatralitzar “Visibilitzant els i les invisibles”. S’han contat diferents experiències migratòries per tal d’establir un debat posterior on han expressat les emocions que han sentit en conéixer una realitat que desconeixien.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*