Bunyol ajorna el termini de presentació de llistes per participar a La Tomatina 2020 com a voluntari fins que s’aixequi l’estat d’alarma

Post també disponible en: Castellano

La regidora responsable de l’àrea de Turisme i La Tomatina de l’Ajuntament de Bunyol, Maria Vallès, ha informat que el termini de presentació de llistes per participar com a voluntari a dalt de l’camió a la festa internacional de l’Tomatina, “que s’obria per registre d’entrada a partir d’el 6 d’abril, lògicament queda paralitzat per l’estat d’alarma en què està immers el país “, segons les seves pròpies paraules.

La responsable d’l’àrea de turisme bunyolense ha volgut traslladar “tranquil·litat a tota la ciutadania pel que fa a la Tomatina 2020, ja que estem encara començant abril, és molt aviat per aventurar-nos sobre la celebració de la nostra estimada festa, no ens plantegem encara cap escenari” , ha ressenyat Maria Vallès.

L’edil bunyolense ha assegurat que tots els que estiguin interessats a participar com a voluntaris a La Tomatina 2020 “han d’estar atents a les xarxes socials oficials, webs d’consistori i ràdio municipal ja que, un cop s’aixequi l’estat d’alarma, s’obrirà de nou el termini perquè puguin presentar les seves llistes per registre d’entrada “. També ha assegurat que es donarà” temps suficient i serà publicitat àmpliament perquè tots els buñolenses que estan interessats puguin presentar la seva llista “.

«Una Tomatina com les d’abans»

Preguntada l’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, a l’inici de la crisi per la seua afecció sobre la propera edició de La Tomatina, la primera autoritat local no va negar ja fa setmanes que aquesta crisi “segur que també ens va a afectar la nostra festa de la Tomatina”.

De fet, la primera autoritat local ja va detallar que, “de fet, ja ho estem notant en la venda d’entrades, que lògicament s’ha aturat per la situació actual”, com ha explicat Juncal Carrascosa, que no ha pogut quantificar encara en què xifres podria haver disminuït la venda d’entrades.

Un any més en el que està previst commemorar amb diferents iniciatives el 75 aniversari que a l’agost es compleix de la internacionalment coneguda festa, «”una efemèride per a la qual ja havíem iniciat una campanya de promoció; a més d’haver apostat per la proximitat i per fomentar que assistís a ella gent del nostre entorn més proper: l’àrea metropolitana de València, de pobles veïns, etcètera”, com ha explicat la a l’alcaldessa.

No obstant això, Juncal Carrascosa s’ha mostrat optimista i ha manifestat que creu que, “arribat el mes d’agost, la crisi s’haurà superat, si no, mala cosa serà”, ha dit; pel que ha remarcat que, tot i que l’afluència de públic podria disminuir sensiblement, “segur que els de Bunyol participarem igual, pel que podríem tenir una Tomatina que en el seu setanta-cinquè aniversari s’assemblés molt a les d’abans; a les dels seus orígens, amb la participació massiva dels bunyolers i bunyoleres”, tal com ha finalitzat l’alcaldessa.

Precisament, el 17 de març es duia a terme la licitació per a la compra dels milers de quilos de tomàquet que està previst distribuir en camions a la festa del mes d’agost, tal com va posar de manifest l’alcaldessa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*