Bunyol atrau als visitants de la Fira dels Comarques en la Plaça de l’Ajuntament de València

Post també disponible en: Castellano

La VR Experience Tomatina i l’àmplia oferta cultural, patrimonial i paisatgística que ofereix tots els caps de setmana Buñol, ha sigut l’atractiu principal

Buñol va ser present en la Fira dels Comarques de la Diputació de València, celebrada el passat cap de setmana en la Plaça de l’Ajuntament de la capital del Túria. Va haver-hi una bona representació de municipis turístics de la província i per això Buñol no podia faltar amb un xicotet estand informatiu.

Al costat de l’alcaldessa de Buñol, Jonquera Carrascosa, i la regidora de Turisme i Tomatina, María Vallés, també va ser present l’edil de Cultura, Juan Luis Pallás. Al llarg dels quasi tres dies que va ser present aquesta localitat en la Fira s’oferia a través de codis QR als assistents l’àmplia oferta paisatgística, natural, patrimonial i cultural amb la qual compta aquesta localitat.

El diumenge a les 11h l’edil de Cultura i l’Alcaldessa de Buñol van presentar el projecte cultural i artístic que serà present en la localitat fins a mitjan desembre com és la Tardor a Pinzellades. A això també es va afegir el joc virtual VR Experience Tomatina, amb el qual tots els visitants van poder gaudir d’una festa diferent, més tecnològica, però al mateix temps pròxima, i molt atractiva, ja que pots viure dins del termini i en la forma escaient aquesta festa declarada d’interés turístic internacional sense tacar-te.

L’edil de Turisme destaca que l’objectiu de ser present en la Fira dels Comarques no és un altre que “traure al nostre poble fora de les nostres fronteres, traure els nostres productes culturals, patrimonials i naturals al món, perquè ens puguen conéixer i ser presents en algun dels nombrosos actes i activitats a l’aire lliure que es programen tant des de l’Ajuntament com des d’empreses turístiques privades que organitzen rutes i activitats naturals tots els caps de setmana”.

Vallés va confirmar que des d’aquest pont d’octubre tots els veïns i turistes que visiten el Museu de la Tomatina, situat al Molino Galà, podran gaudir de la VR Experience Tomatina.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*