Bunyol dona la cara contra la violència masclista

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol, a través de la regidoria d’Igualtat i del Moviment Democràtic de Dones, juntament amb la Regidoria de Govern Interior, celebren actes pel 25N, Dia Internacional contra la violència de gènere.

La iniciativa municipal “Bunyol dona la cara contra la violència masclista”, ha sigut ideada per a atorgar a la ciutadania la informació necessària per a previndre totes les manifestacions de la violència masclista, sumant esforços per a eliminar aquesta xacra social.

Des de la regidoria d’Igualtat, el seu representant, Sandra Corachán informa que “els últims dies s’ha dut a terme aquesta iniciativa municipal contra la violència masclista, on el veïnat de Bunyol ha tingut l’oportunitat de defensar que valors com la inclusió, el respecte i la igualtat continuen definint al nostre poble, des de l’ajuntament volem agrair el gran acolliment de totes les persones que s’han animat a participar, demostrant que a Bunyol donem la cara davant qualsevol classe de violència contra les dones”. 

Entre altres actes, s’ha pogut assistir a la xarrada impartida per la unitat de Violència de Gènere de la Policia local de Bunyol, composta per l’Oficial-Cap Antonio Muñoz, i l’Agent Noelia Tamarit, sobre autoprotecció en matèria de violència de gènere que va acollir el local de les mestresses de casa. També han participat l’advocada especialista en violència de gènere Ángeles Álbarca Ballester. “L’acte ha tingut una  gran acceptació i ha sigut molt participatiu per part del públic assistent, els qui no han dubtat a formular preguntes sobre dubtes que els  sorgien,  s’han obert diversos debats que han suscitat molt d’interés i algunes assistents han aportant les seues pròpies vivències personals” incideixen des de la Unitat de violència de Gènere de la Policia local.

A l’acte ha assistit la regidora d’Igualtat Sandra Corachán i ha col·laborat en l’organització d’aquest acte l’edil Maria Vallés, regidora responsable de la Policia local de Bunyol, així com l’Associació de Mestresses de casa.

Amb aquestes xarrades la Unitat VIOGEN del Cos de la Policia Local de Bunyol, tracta d’informar i conscienciar a col·lectius del nostre poble, de la importància que té la detecció precoç i la prevenció l’els casos de VIOGEN, així com la participació ciutadana. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*