Bunyol entra de ple en la seua setmana gran de Fira i Festes

Post també disponible en: Castellano

Bunyol està ja preparat per a viure les seues anhelades Fira i Festes d’aquest 2022 després d’aquests dos durs anys d’espera i després de greixar motors arranquen de ple les seues festes amb l’esperit festiu que caracteritza a buñoleros i buñoleras

Aquest dissabte, a les 12 del matí i en la plaça del poble, se celebrarà la Tomatina Infantil per a xiquets i xiquetes de fins a 14 anys. A la vesprada, a les 17,45 h arranca la presentació del CD Bunyol en el Beltrán Báguena, finalitzant a les 19,00 h amb el partit contra un potent equip, en aquest cas l’Atlètic Llevant. A la nit, a les 21,00 h trasllade del Sant Patró Sant Lluís Beltrán, des de la seua ermita fins a l’Església Parroquial de Sant Pere Apóstol, amb assistència de la Reina de les Festes i Cort d’Honor. 

I ja a la nit, l’esperat concert de Sergio Dalma a l’Auditori Municipal de Sant Lluís a les 23,00 h. Una recopilació dels seus grans èxits, així com el seu actual disc Alegria en un macroescenari únic en l’incomparable Auditori Municipal de Sant Lluís. 

El diumenge, Festa del Mantó, el dia de la Societat Musical “L’Artística”, arrancarà a les 6,00 h amb la instal·lació en la façana de l’Església Sant Pere Apóstol del monument on es realitzarà l’Ofrena de Flores i Fruits a la Patrona La nostra Senyora dels Desemparats. A les 11,00 h la Comissió de la Festa del Mantó, Junta Directiva, Banda de Música i Cort d’Honor amb la Representant de la Societat, Altea Atienza López, recolliran en els seus domicilis a les Reines del Mantó 2022, Silvia Gómez Zanón i Andrea Tarín Clemente.

A les 13,00 h començarà l’ofrena de flors i fruits des del Teatre Montecarlo fins al monument prèviament instal·lat. I a la vesprada, la cavalcada del Mantó arrancarà a les 20,00 h. Finalitzarà el dia amb el Musical Somnis a l’Auditori de Sant Lluís a les 23,00 h. Moments únics, molta emoció, color i diversió podran veure’s aquests dies a Bunyol. 

Atletisme, futbol i molta música per a tots aquesta setmana

Dimarts passat va anar tard per als xiquets amb l’espectacle infantil “Guillermo Tell”. L’assistència va ser massiva. També van ser les semifinals i ahir les finals del Campionat de Futbol Sala en el Poliesportiu de la piscina municipal. 

Ahir també a la nit va ser el Tribut a Joaquín Sabina en la Plaça d’Armes i a la vesprada el berenar per a la Tercera Edat. Hui dijous 25 d’agost, Carrera Fira i Festes. Homenatge Raquel Lavilla Villar a partir de les 19.30h amb eixida des de la Plaça Layana. I a la nit, també en la Plaça d’Armes actuació del cantaor “Pep Gimeno Botifarra” a les 22,30h.

Demà obertura oficial de la Fira, amb l’acapte a favor del càncer a les 10,00 h. A les 18,30 h en la Plaça del Poble, concurs floral. A les 20,00 h inauguració de les exposicions i a les 21,30 h inauguració de la fira. A la nit, a les 23,30 h la tradicional cercavila de la Tomaca, la Xaranga dels Xinos de Bunyol i a partir de les 00,00 hores Trio Festa, si el temps ho permet. L’Ajuntament de Bunyol recorda que els quiosquets es traslladen al Parc Manuel Carrascosa a causa de la mala previsió meteorològica d’aquesta finalitat de setmana. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*