Tres detinguts per més de 20 assalts violents a gasolineres de Bunyol, Canals, Xiva, Godelleta, Montesa, Setaigües y Villagordo del Cabriel

Post també disponible en: Castellano

Van provocar danys que superen els 120.000 euros

Destrossaven màquines escurabutxaques i expenedores de tabac durant les hores de tancament dels establiments

La Guàrdia Civil ha detingut a València a tres persones i investiga a una quarta per assaltar més de 20 gasolineres de la Comunitat Valenciana.

Els lladres aprofitaven les hores nocturnes en les quals aquestes àrees de servei estaven tancades, per a trencar amb violència aparadors i portes. Una vegada dins, el seu objectiu principal era accedir als diners recaptats de màquines escurabutxaques i expenedores de tabac. 

Els robatoris han tingut lloc en estacions de servei en els termes municipals de Bunyol, Canals, Xiva, Godelleta, Montesa, Setaigües, Villagordo del Cabriel i la Vila Joiosa.

Els autors tenien molt ben definits la feina de casa en els assalts: un conductor, un guaita i dos executors. Utilitzaven martells, pics i aixades per a fracturar els finestrals i accedir interior dels establiments. 

Els detinguts ocultaven fins i tot els efectes sostrets als voltants i tornaven l’endemà per ells, per a guanyar rapidesa en els robatoris.

També van arribar a transportar les màquines expenedores en contenidors de fem fins a un lloc que consideraven segur per a forçar-les. 

En els registres duts a terme a Mislata (València) i la Vila Joiosa (Alacant), la Guàrdia Civil ha trobat paquets de tabac vinculades als robatoris, telèfons mòbils, roba i eines utilitzades en la comissió dels delictes.

Entre el material i l’efectiu sostret, més els danys ocasionats pels autors en els robatoris s’ha peritado una valoració de més de 123.000 euros.

Les diligències han sigut entregades als Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 2 i 4 de Requena i al 2 d’Alzira.

Per a l’ampliació o confirmació de qualsevol altra dada, pot consultar-se amb l’Oficina Perifèrica de Comunicació de la Guàrdia Civil a València, en el telèfon 963172385.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*